nynke hiemstra
 
Welkom
Over Nynke Hiemstra
Kleuradvies
Kledingadvies
Mannen
Bedrijven
Workshops & cursussen
Maatkleding
Ervaringen van klanten
Tarieven
Tegendraads
Contact

Tegendraads

 

Anders dan anders. Opvallend. Tegendraads. Dat zijn kenmerken van de onderdelen in deze rubriek.
U vindt hier verwijzingen naar websites, tips, (persoonlijke) nieuwsberichten en meer.
Dingen die mij zijn opgevallen, waar ik blij van word en die ik graag met anderen wil delen:

David Bowie is niet meer

   

David Bowie is niet meer. Zijn invloed op de popmuziek is ongeëvenaard, zijn betekenis voor de mode uniek. Want popmuzikanten en gevoel voor stijl, het is een zeldzame combinatie (O wat zou ik het gros van mijn favoriete artiesten graag eens onder handen nemen… Maar dit terzijde). David Bowie was een prachtige uitzondering. Wat een schoonheid. Wat een elegantie. Wat een lef.
Hier is het prachtige Life on Mars?

https://www.youtube.com/watch?v=v--IqqusnNQ

       

Kunst met een grote K

Op het album Carrie & Lowell heeft de Amerikaanse muzikant Sufjan Stevens het grote verdriet om het verlies van zijn moeder weten om te zetten in Kunst met een grote K. 
Luister maar naar No Shade In The Shadow Of The Cross. 
https://www.youtube.com/watch?v=qx1s_3CF07k

 

Twee zingende engelen

De Zweedse zussen Söderberg weten met hun perfecte samenzang mij enorm te roeren.
A Long Time Ago bezorgt gegarandeerd kippenvel.
https://www.youtube.com/watch?v=8znvmgi0pXc 

 

Zo zijn we niet getrouwd!

Margriet Bolding

Margriet Bolding is arbeidspsycholoog en cabaretier en een sprankelende persoonlijkheid. Ik ben enorm fan van haar en haar eigenzinnige humor. Haar cabaretvoorstelling Zo zijn we niet getrouwd verdient een groot publiek. Daarnaast is ze in te huren voor bedrijfscabaret en voor diverse gedragstrainingen. Voor meer informatie en speeldata:www.margrietbolding.nl
Een trailer van Zo zijn we niet getrouwd is te zien via:
https://www.youtube.com/watch?v=V6pMNEB7IQ8


Doe eens Wad!

Doe eens Wad

Middenin de Waddenzee, tussen Ameland en Schiermonnikoog ligt het Rif, een zandplaat die op de Werelderfgoedlijst staat. Door de stroming van de zee komt hier veel afval terecht: stofzuigerslangen, visnetten, trossen, schoenen, Maggi-flessen, brokstukken van een F16, etc.

Schipper, trainer en theatermaker Nienke Dijkstra gaat met haar project Doe eens Wad! de plastic soep te lijf. Met kleine groepen vaart ze met haar schip naar deze zandplaat en ruimt daar de troep op. De rugzakken die gebruikt worden om het afval in te verzamelen zijn door mij gemaakt. Mijn manier om een heel klein steentje bij te dragen aan dit prachtige initiatief. Want voordat ik op een zeilschip stap…..

http://www.doeeenswad.nl/

 

Stijl voor gevorderden

stijlvol op leeftijd

Ari Seth Cohen, een fotograaf en modeblogger, maakte een selectie van de foto’s die hij schoot in standplaats New York en in diverse steden inEuropa. Het resultaat is Advanced Style. Een uniek boek, want Cohen fotografeert alleen vrouwen boven de pensioengerechtigde leeftijd. Prachtig.

 


Grootse soep, bouillon en tapenades van DeKleinsteSoepFabriekProef de soep, bouillon en tapenades van DeKleinsteSoepFabriek van Michel Jansen. De lekkerste van de wereld, en nog klimaatneutraal en biologisch ook! Ga naar: www.kleinstesoepfabriek.nl

 


naar boven ^