nynke hiemstra
 
Welkom
Over Nynke Hiemstra
Kleuradvies
Kledingadvies
Mannen
Bedrijven
Workshops & cursussen
Maatkleding
Ervaringen van klanten
Tarieven
Tegendraads
Contact

Tegendraads

 

Anders dan anders. Opvallend. Tegendraads. Dat zijn kenmerken van de onderdelen in deze rubriek.
U vindt hier verwijzingen naar websites, tips, (persoonlijke) nieuwsberichten en meer.
Dingen die mij zijn opgevallen, waar ik blij van word en die ik graag met anderen wil delen:

The Bony King Of Nowhere

the bony king of nowhere    

Nadat The Bony King of Nowhere (= Vlaamse singer-songwriter Bram Vanparys) op het album Silent Days zijn hartzeer over een gebroken relatie omzette in de mooiste liedjes, volgde een lange stilte. Nu is er een nieuwe cd. Niet liefdesverdriet staat centraal, maar zorgen over hoe we omgaan met elkaar en met de wereld. Met Everybody Knows (uitgebracht begin 2024) weet hij opnieuw te raken. Prachtige muziek!

 

 

       

 

Beirut met Balkaninvloeden

beirut

Beirut is een Amerikaanse band, ontstaan uit het solo project van Zach Condon. Tijdens een reis door Europa liet hij zich beïnvloeden door Italiaanse folk en feestmuziek uit de Balkan. Sinds 2006 maakt hij de prachtigste muziek met heerlijke blazers.   
https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=knHvi4A8v9QMargriet Bolding!

Margriet Bolding

Margriet Bolding is arbeidspsycholoog en cabaretier en een sprankelende persoonlijkheid. Ik ben enorm fan van haar en haar eigenzinnige humor. Ze heeft cabaretvoorstellingen gemaakt en is in te huren voor bedrijfscabaret en voor een rol als dagvoorzitter bij een congres of bijeenkomst. Voor meer informatie:www.margrietbolding.nl
Nieuwsgierig naar Margriet? Kijk hier:
https://www.youtube.com/watch?v=CUCn0wA4sbU


Doe eens Wad!

Doe eens Wad

Middenin de Waddenzee, tussen Ameland en Schiermonnikoog ligt het Rif, een zandplaat die op de Werelderfgoedlijst staat. Door de stroming van de zee komt hier veel afval terecht: stofzuigerslangen, visnetten, trossen, schoenen, Maggi-flessen, brokstukken van een F16, etc.

Schipper, trainer en theatermaker Nienke Dijkstra gaat met haar project Doe eens Wad! de plastic soep te lijf. Met kleine groepen vaart ze met haar schip naar deze zandplaat en ruimt daar de troep op. De rugzakken die gebruikt worden om het afval in te verzamelen zijn door mij gemaakt. Mijn manier om een heel klein steentje bij te dragen aan dit prachtige initiatief. Want voordat ik op een zeilschip stap…..

http://www.doeeenswad.nl/

 

Stijl voor gevorderden

stijlvol op leeftijd

Ari Seth Cohen, een fotograaf en modeblogger, maakte een selectie van de foto’s die hij schoot in standplaats New York en in diverse steden inEuropa. Het resultaat is Advanced Style. Een uniek boek, want Cohen fotografeert alleen vrouwen boven de pensioengerechtigde leeftijd. Prachtig.

 


Grootse soep, bouillon en tapenades van DeKleinsteSoepFabriekProef de soep, bouillon en tapenades van DeKleinsteSoepFabriek van Michel Jansen. De lekkerste van de wereld, en nog klimaatneutraal en biologisch ook! Ga naar: www.kleinstesoepfabriek.nl

 


naar boven ^