nynke hiemstra
 
Welkom
Over Nynke Hiemstra
Kleuradvies
Kledingadvies
Mannen
Bedrijven
Workshops & cursussen
Maatkleding
Ervaringen van klanten
Tarieven
Tegendraads
Contact

Over Nynke Hiemstra

 Ik ben afgestudeerd in de andragologie (veranderkunde) aan de Rijksuniversiteit Groningen. Het adviseren van mensen is mij op het lijf geschreven en vormt de rode draad in mijn loopbaan. Ik werkte onder meer als voorlichter, trainer, loopbaanadviseur en opleidingsadviseur.
Van jongs af aan ben ik gegrepen door schoonheid en kleur. Als peuter was ik uren zoet met de behangboeken van mijn vader. Later leerde ik onder meer zelf kleding maken en legde ik mij toe op het verfraaien van het interieur, het digitaal bewerken van foto's, etc. 
Ik ben gediplomeerd costumière en heb in 2006 een opleiding tot kleur- en kledingadviseur afgerond.

Sinds 2007 combineer ik in Nynke Hiemstra Stijl & Mode mijn mensenkennis en adviesvaardigheid met mijn passie voor kleding, stijl en mode.
Kleding is communicatie
In de communicatie tussen mensen doen innerlijk én uiterlijk ertoe.
We communiceren niet alleen met woorden. Ook onze houding, ons stemgebruik en onze uiterlijke verschijning spreken (meer dan) een woordje mee. Ook kleding is communicatie!

Iedereen kan er fantastisch uitzien.
Wie zich goed kleedt voelt zich zelfverzekerder en straalt dat uit. Er goed uitzien betekent kleding dragen die past bij uw uiterlijke kenmerken, uw persoonlijkheid en uw functie.
En dan maakt het niet uit of u kort of lang bent, dik of dun.
Iedereen heeft de mogelijkheid er fantastisch uit te zien. De kunst is te weten hoe u dat doet!