nynke hiemstra
 
Welkom
Over Nynke Hiemstra
Kleuradvies
Kledingadvies
Mannen
Bedrijven
Workshops & cursussen
Maatkleding
Ervaringen van klanten
Tarieven
Tegendraads
Contact

Wat klanten zeggen

 

Particulieren

Agnes Delstra (44) - programmamanager overheid
Wat een leuke middag! Met vier vriendinnen een kleuradvies gedaan bij Nynke. Voor iedereen nam Nynke ruim de tijd, wat resulteerde in vijf persoonlijke kleuradviezen. Verrassend hoe de advieskleuren van mij 'foute kleuren' bleken te zijn voor een van de anderen. Het leuke aan een kleurenanalyse in een groep(je) is dan ook, dat je echt goed de verschillen ziet en ziet wat kleur wel of niet met je kan doen. Nynke is een zeer prettig mens, ze zorgt gelijk voor een ontspannen sfeer en door haar kennis en kunde steek je echt heel veel op in korte tijd. Je krijgt een kleurkaart mee met kleuren die bij jou passen. Superhandig. Het maakt het winkelen ontspannener. Doelgericht loop ik nu door een winkel of zie soms al in één oogopslag dat er toch niks hangt in 'mijn kleuren', scheelt weer geld. Kunnen we mooi sparen voor een stylingadvies bij Nynke. 

Annemiek van Klink (45) - trainer en docent
Het leek me nogal tuttebelgedoe, zo'n stijl- en kleurenanalyse, maar stiekem had ik ook wel behoefte aan goed kledingadvies. Ik sta vaak voor groepen mensen die ik niet ken - en dan is een eerste indruk cruciaal. Met mijn beste vriendin heb ik Nynkes adviezen "ondergaan": ze behandelde me met respect en vriendelijkheid. Dat heb ik wel nodig, want ik vind het moeilijk om naar mijn eigen lichaam te kijken.
De kleurenanalyse heeft grote invloed op mijn kledingkeuze. Intuïtief koos ik al vaak de goede kleuren, maar als ik eens afweek van mijn voorkeuren, leidde dat geheid tot een miskoop. Zoiets overkomt me nu niet meer: ik koop gerichter én gek genoeg ook avontuurlijker, omdat ik beter weet wat me staat en wat niet. Oranje truitjes komen er niet meer in!

Simone Matthijs (45)moeder/huisvrouw
Ik wil je nog even laten weten dat ik de kleur en stijlanalyse heel erg leuk en leerzaam vond! Je let meer op details, modellen, lengte, dessins. Ik heb nu ook veel meer varatie aan kleuren in mijn kledingkast hangen. Ik heb ook meerdere RODE kledingstukken gekocht, zelfs een rode jas. Mijn middelste zoon van 16 zei dat het me goed stond. Leuk om te horen van zo'n jongen!

Maartje ten Brummelaar (28) - docent aan universiteit
Ik heb een kleur- en kledingadvies gedaan bij Nynke Hiemstra. Er was meteen een leuke klik met Nynke. Het sprak me zeer aan dat ze alle aandacht had voor mij als klant. Ze legde bij alle adviezen ook steeds het 'waarom' uit. Aangezien ik zelf niet zo snel het nuanceverschil kon zien bij sommige kleuren, hield ze net zo vaak de kleurensjaals bij mijn gezicht, totdat ik het zelf ook doorhad. Bovendien had ze zich goed voorbereid op basis van de vragenlijst die ik had ingevuld en nam ze de moeite om met me mee te denken. Ik vond haar hierdoor zeer professioneel overkomen. Kortom, ik ben zeer tevreden over het advies en ik ben erg blij dat ik dit consult bij Nynke heb gedaan.


Eisse D. (55) - relatie- en gezinstherapeut
Na jarenlang weinig tot geen aandacht te hebben besteed aan mijn kleding, kwam er een nieuwe liefde in mijn leven, waardoor mijn kledingkeuze compleet veranderd is. Dit mede door haar voorliefde voor passende en pakkende kleuren en kledingstijl.
Ook door mijn nieuwe liefde ben ik bij Nynke gekomen voor een kleur- en kledingadvies. Tijdens het eerste bezoek werd gekeken naar kleuren passend bij mijn huidskleur en uiterlijk. Opmerkelijk hoe snel duidelijk wordt welke kleuren en kleurencombinaties goed passen en welke helemaal niet. Nynke heeft daarnaast gekeken welke kledingstijl bij mij past op basis van mijn lengte en lichaamsbouw. Om een voorbeeld te noemen, getailleerde jasjes en overhemden staan mij heel goed. Nynke heeft een stijlboek gemaakt, wat we tijdens het tweede bezoek, onder het genot van lekkere koffie, hebben besproken.
Nynke is een echte professional en ze is, op een prettige manier, bepalend geweest voor mijn kledingkeuze. Sindsdien kijk ik geheel anders naar kleding en kleuren en gebruik ik regelmatig het stijlboek als leidraad. Mijn vriendin klaagt dat er op zaterdagmiddag alleen nog maar geshopt kan worden bij de mannenkledingwinkels in de stad Groningen!
Mijn kleding is sinds het bezoek aan Nynke geheel veranderd, van oude, ruimzittende en verwassen kleding naar mooie, stijlvolle colbertjes, T-shirtjes en stijlvolle schoenen. Ik krijg veel opmerkingen en complimenten over mijn kledingkeuze en combinaties, dat zegt al voldoende. Mijn vriendin heeft de eerste aanzet gegeven en Nynke heeft gezorgd voor de definitieve verandering.
Dus mannen en vrouwen, doen!


Johanna Holwerda (64)
Het is al even geleden dat mijn schoonzus en mijn vriendin Cobi bij Nynke zijn geweest voor een kleuradvies. Daar hebben we zo veel aan gehad. Uit onze kledingkast zijn nieuwe combinaties ontstaan in kleur.
Een kledingadvies zat altijd nog in mijn achterhoofd en nu Cobi 65 jaar werd dacht ik dit is een leuk cadeau om haar te geven. Samen met nog een vriendin van Cobi zijn we bij Nynke geweest. Cobi was het middelpunt alles draaide om haar! Nynke heeft het geweldig gedaan vooral ook omdat Cobi haar gewicht niet altijd stabiel is, heeft zee heel goed laten zien waar ze wel en niet de aandacht moet vragen, zelfs de sieraden en accessoires heeft ze laten zien dat die belangrijk zijn.
We hebben een ontzettende gezellige en leerzame morgen gehad, nogmaals hartelijk dank ook namens Cobi en Tineke.


Femke Handgraaf (42) - gewichtsconsulent
Samen met een vriendin heb ik een ochtend bij Nynke doorgebracht voor een stijl- en kleuradvies. Het was pure verwennerij. Nynke is een warme persoonlijkheid die veel plezier uitstraalt in haar werk. Ik snap nu waarom sommige kledingstukken mij niet staan en andere me juist flatteren. Winkelen is ook leuker en makkelijker geworden met het kleurenkaartje op zak, nooit meer een miskoop. Nynke bedankt!


Marga (53), HR manager
Een kleur en stijladvies van Nynke is een aanrader! Nynke neemt uitgebreid de tijd voor haar advies en leert je tegelijkertijd ook zelf 'zien'. Ik voelde mij erg op mijn gemak en gezien/gehoord.
Zelf heb ik speciaal advies gevraagd voor een gala (was ik nog nooit geweest). Het resultaat was fantastisch en ik voelde mij, door haar advies op maat, helemaal happy in mijn outfit!


Margriet Bolding (34) - psycholoog/cabaretière
Een stijl- en kleuradvies bij Nynke Hiemstra is geweldig om te doen. Je weet daarna precies waarom bepaalde kledingstukken je goed staan en ook waarom je sommige modetrends straal aan je voorbij moet laten gaan. Het is namelijk echt een advies op maat, op jouw figuur gesneden. Het is heerlijk om na het stijl- en kleuradvies te gaan winkelen en te weten waar je naar moet zoeken. Het heeft mij talloze miskopen bespaard, omdat ik nu de juiste kleuren weet die bij mij passen en ook wat voor soort model het kledingstuk moet hebben. Bovendien is de sessie met Nynke bijzonder leuk, omdat Nynke een warm persoon is, betrouwbaar, respectvol en met gevoel voor humor. Een echte aanrader voor iedereen!


Cor Hergaarden (53) - directeur not for profit instelling
Een kleding- en kleuradvies maakt dat je ook kleuren en kleding probeert die je anders niet zou doen. Het resultaat was voor zowel mijn omgeving als mijzelf verrassend; complimentjes en positieve opmerkingen over de (kleding)stijl. De bijgeleverde kleurkaart is heel erg handig. Je voorkomt miskopen en het personeel in kledingwinkels is er erg content mee. Zo'n kaart levert leuke resultaten, extra fijn als je niet van shoppen houdt. Je hoeft echt minder te passen om te beoordelen of het je ook staat.


Mirjam Wallenburg (39) - orthopedagoog
Mijn schoonzusje gaf mij een kledingadvies van Nynke cadeau voor mijn verjaardag. Nynke geeft op een professionele en persoonlijke manier advies, waarbij ze heel goed weet aan te sluiten bij de individuele smaak van de klant. Ook als ze iets niet mooi vindt, laat ze dat subtiel merken, echter niet zonder een alternatief aan te dragen. Ik kreeg een mapje met adviezen mee waar ik nog regelmatig even een blik in werp voordat ik ga shoppen. Inmiddels volg ik ook de naailessen bij Nynke, erg leuk!


Francisca Martens (34) - projectmanager
Nynke nam uitgebreid de tijd voor ons, waardoor ik nu nog beter weet wat ik het beste kan dragen.
Vooral aan haar tips om wat zakelijker, maar toch niet te saai, naar een werkafspraak te gaan heb ik echt wat gehad. En sommige 'floppers' die ik had meegenomen bleken eigenlijk met wat kleine aanpassingen prima! Ook leuk was dat Nynke me een paar dagen na de afspraak nog een paar handige schoenen-sites doormailde. Kortom, Nynke heeft verstand van zaken, kent goede adresjes en denkt echt met je mee!


Marjan Slob (46) - zelfstandige
Nynke demonstreert vriendelijk welke kleuren bij je passen en welke minder. Dat zag ik opeens zelf ook. Sindsdien koop ik geen kledingstuk meer zonder haar adviezen in gedachten. Mijn garderobe is daardoor persoonlijker en coherenter geworden en daar ben ik heel blij mee.


Marjon (31) - loopbaanadviseur
Samen met mijn moeder en zus heb ik een kleur- en stijladvies bij Nynke gevolgd. Nynke heeft een rustige, positieve aanpak en laat met goede voorbeelden zien wat wel en niet bij een bepaald figuur past. We kregen adviezen voor ons eigen figuur mee op papier inclusief een kleurenkaartje dat erg handig is bij het winkelen. We hebben een ontzettend leuke, gezellige en leerzame ochtend gehad!


Nicolet Homan (21) - verpleegkundige/studente HBO-V
De kleur- en stijlanalyse die ik bij Nynke heb gehad was erg leuk, interessant en vooral leerzaam. Ik ben tot inzichten gekomen waar ik normaal helemaal niet aangedacht zou hebben. Nynke heeft mij doen inzien met haar aanpak dat een kleur veel aan je uitstraling kan doen. Deze middag heeft voor mij als doel gehad dat ik nu weet welke kleuren mij goed staan en waar ik om moet denken als ik een kledingstuk koop. De gezellige en leerzame middag zal mij voortaan behoeden voor miskopen.


Bedrijven:
Chris. B. Mulder - geassocieerd coach bij Valkhorst & Partners
Wij hebben met veel plezier kennis genomen van de resultaten van het werk van Nynke. Zij weet op speelse wijze cliënten én professionals zich bewust te maken van het effect van een bij de persoonlijkheid passende presentatie. Ook voor doorgewinterde coaches gingen de ogen open! Voor de verstokte "grijze pakken" is haar aanpak een must. Nynke zeer bedankt voor je bijdrage aan ons werk en resultaten!

Gerlind Hoogcarspel - psycholoog/trainer bij Schellinger Trainingen
Nynke's workshops uiterlijke presentatie in onze sollicitatietrainingen slaan altijd goed aan. Zelfs de mensen (vaak mannen) die er van tevoren het nut niet zo van inzien, zijn na afloop heel enthousiast! Nynke weet goed aan te sluiten bij de doelgroep. Ze heeft veel respect voor mensen, waardoor de workshops op een ontspannen wijze verlopen.


Ellen van der Giezen - mede-organisator secretaressesymposium De Happy Secretaresse
Nynke heeft een workshop Mode & Stijl verzorgd tijdens een groots secretaressesymposium in het UMCG. Voor dit symposium konden zich 300 secretaresses opgeven voor diverse workshops en Nynkes workshop was een van de drukst bezochte. Deelnemers hebben Nynke als een geweldige trainer en haar workshop als leerzaam ervaren.
We zijn al weer aan het kijken voor het organiseren van een tweede symposium en zullen Nynke hier zeker weer voor benaderen.


Herma van Boetzelaer - directeur BAN PersoneelsDiensten, Wormgoor
BAN PersoneelsDiensten heeft een P&O themamiddag georganiseerd, bedoeld voor P&O'ers uit noordelijke overheidsorganisaties. De middag bestond uit verschillende workshops, waaronder een workshop over kleding & communicatie, verzorgd door Nynke Hiemstra. In de workshop heeft Nynke laten zien wat kleding kan doen en wat voor invloed dit heeft op je uitstraling. Onder het motto 'Kleding is communicatie!' heeft ze de deelnemers op luchtige wijze bewust gemaakt van de invloed van je uiterlijke presentatie. Hierbij heeft ze gebruik gemaakt van aansprekende voorbeelden en liet ze ter illustratie verschillende foto's zien. Dit maakte het levendig en door de fotobeoordeling werd duidelijk wat kleding kan doen.
Nynke heeft een leuke manier van presenteren en dit heeft tot een leuke interactie met de deelnemers geleid. Vanuit haar achtergrond als loopbaanadviseur kon ze bovendien prima inhaken op onze doelgroep.
Wij kijken terug op een prettige samenwerking en mede door de leuke bijdrage van Nynke is het een zeer geslaagde middag geworden!


Annelies Staghouwer - managementsecretaresse bij Hanzehogeschool Groningen - P&O
Samen met mijn collega's van het secretariaat heb ik een workshop Stijl en Kleuradvies gedaan bij Nynke Hiemstra, Stijl & Mode. Dit was voor ons een cadeautje voor secretaressedag. We hebben in twee uur tijd veel geleerd over kleur en stijl. Wat zijn onze plus- en minpunten en hoe kun je die nou het beste laten zien of juist camoufleren. Het was ontzettend leuk om hier samen met collega's mee bezig te zijn. We hebben een leuke middag gehad. Een echte aanrader dus!


 
 
naar boven ^